HIGHLIGHTS FUNX DJ SHAY KREUGER

AAN TAFEL BIJ DWDD

‘I like my negro nose with Jackson Five nostrils’. Dat rapt Beyoncé in haar nieuwe track ‘Formation’. Kreeg ze in het verleden nog wel eens kritiek dat ze te weinig zichtbaar was in het debat over rassenproblematiek in de V.S., nu is daar met krachtige tekst en dito videoclip een statement van jewelste. Beyoncé is trots op haar afkomst en spreekt haar steun uit voor de ‘Black Lives Matter’-beweging. Dit weekend trad ze voor miljoenen Amerikanen op tijdens de half-time show van de Super Bowl. Is Beyoncé de Rosa Parks van nu, die de laatste restjes racisme Amerika uit zal drijven? Aan tafel: Sylvana Simons en Shay Kreuger.

BRIEVEN VAN PANCHO

Shay ontvangt regelmatig brieven uit de gevangenis van FunX-luisteraars die gek zijn op haar en op de show Morad & Shay. Met één van de gedetineerden, Pancho, heeft ze iets extra’s. Ze schrijft met de gevangene en op die manier helpt ze hem om het contact met de buitenwereld niet te verliezen.
Hoe belangrijk zijn brieven eigenlijk voor een gedetineerde? Shay gaat op onderzoek uit in haar driedelige serie: Brieven van Pancho.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur