FUNX MUSIC AWARDS & DE DIXTE 1000 | 2016

RONNIE FLEX GROTE WINNAAR FUNX MUSIC AWARDS 2016 

In een volle Melkweg zijn zojuist de FunX Music Awards uitgereikt aan de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van het afgelopen jaar. Grote winnaar van de avond met drie awards is Ronnie Flex: in de categorieën ‘Best Style’, ‘Best MC’ en ‘Best Online Presence’ is hij de favoriet van de FunX luisteraars. Naast drie individuele prijzen won Ronnie Flex ook de award voor Best Album met hiphopcollectief New Wave.

RONNIE FLEX & MOEDER

Ronnie Flex kreeg de FunX Music Award voor Best Online Presence uitgereikt door zijn moeder, die hij bedankte “Ik vind dit sowieso de mooiste award die ik ooit heb gekregen, van mijn eigen moeder die mij heeft moeten opvoeden. Ik vind dit gewoon zo mooi.”

MASSAAL GESTEMD

Niels Hoogland, zendermanager NPO FunX: “Het publiek van FunX heeft de afgelopen weken massaal gestemd. De winnaars van de awards mogen zich met recht de populairste spelers binnen de Nederlandse urban muziekscene noemen.”

NEDERLANDSE URBAN-ARTIESTEN DOMINEREN FUNX DIXTE 1000  

De vierde editie van de FunX DiXte 1000 is van start gegaan. Voor het eerst bestaat de top 3 volledig uit Nederlandse tracks. Nederlandse urban-artiesten ontvingen verreweg de meeste stemmen: Broederliefde (Mi No Lob), Jonna Fraser (Do or Die) en Sevn Alias (Gass) voeren de lijst aan.

Niels Hoogland, adjunct zendermanager van FunX: “De FunX DiXte 1000 bewijst dat de Nederlandse urbanscene booming is. Ik ben trots dat FunX daar als kweekvijver voor nieuw Nederlands talent aan heeft bijgedragen. Wij supporten deze artiesten vanaf dag één, zo was Broederliefde in 2014 het allereerste FunX Talent. Dat zij nu in de top 3 staan is mooi om te zien.”

‘GASS’ OP NUMMER ÉÉN IN FUNX DIXTE 1000 VAN 2016

Volgens de luisteraars verdient de grote hit ‘Gass’ van Sevn Alias, Jason Futuristic, BKO en Jairzinho de eerste plaats in de DiXte 1000. Een week lang telden we van 1000 af naar de top 3.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur