EVENTS

<< PORTFOLIO

FunX werkt gedurende het hele jaar intensief samen met evenementenorganisatoren. Naast mediapartnerships en de zogenoemde zenderbrede acties produceert FunX jaarlijks een eigen evenement; de FunX Music Awards in mei. Daarnaast is FunX de drijvende kracht achter de FunX DiXte 1000. Luisteraars kunnen stemmen op hun favoriete FunX-tracks met als resultaat: de FunX DiXte 1000.

FUNX FOOD FEST

23 december 2015 @ Rotterdam

De allereerste editie van FunX Food Fest was gevuld met brede glimlachen, een dansje en hier en daar een traan. Chefkok Mounir Toub van 24Kitchen bereidde voor ruim 20 vluchtelingen een heerlijk driegangenmenu. FunX-dj’s Fernando, Q-Bah, Jaimy, Eva en Angelique en enthousiaste collega’s zweetten mee in de keuken.

AMSTERDAM DANCE EVENT

14 t/m 17 oktober 2015 @ Amsterdam

FunX zond live uit vanaf ADE met een mobiele studio in het Melkweg Café. Daar werden de meest toffe gasten uit binnen- en buitenland ontvangen. Alles werd live uitgezonden via de social media-kanalen van FunX (Snapchat: funxfm, Instagram, Facebook, Twitter).

PAL MUNDO

10 & 11 april 2015 @ Rotterdam

Het grootste Latin en Caribbean indoor festival van Europa trok duizenden bezoekers. FunX stond beide dagen met een mobiele studio op het festival en heeft zoveel mogelijk proberen vast te leggen. Live meekijken en -luisteren was mogelijk via FunX.nl, 101TV en via de FunX App.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur