BEELD

<< PORTFOLIO

De beeldredactie gaat er dagelijks op uit om videoreportages te maken met jongeren op straat of zij doet verslag van evenementen en radio-uitzendingen.

Beeld wordt bij FunX steeds belangrijker. Luisteraars kunnen online live mee kijken met de uitzending (visual radio). Tijdens grote evenementen als de FunX Music Awards werkt FunX samen met partners als 101TV.

VISUAL RADIO

Eén van de twee studio’s op het hoofdkantoor in Rotterdam is technisch ingericht voor visual radio met meerdere camera’s en passende studio-aankleding. Dagelijks kunnen luisteraars via FunX.nl en de FunX App live meekijken in de studio met de landelijke programma’s zoals Start, ClassX en Morad & Shay.

LIVE STREAMING

Beeld is onlosmakelijk verbonden met de evenementen waar FunX aanwezig is. Zo heeft FunX live streaming verzorgd vanaf de FunX Music Awards, Rotterdam Unlimited, Encore Festival, Appelsap en Latin Village. Rondom deze evenementen had FunX een samenwerking met 101TV waardoor de streaming live op 101TV te zien was.

BEELDPRODUCTIES

De beeldredactie maakt producties naar aanleiding van actualiteiten, maar voelt jongeren ook aan de tand over alledaagse of verrassende onderwerpen zoals liefde, religie en nieuwe trends. De crew is ook aanwezig tijdens festivals en evenementen en maakt opnames van optredens, interviewt artiesten en bevraagt bezoekers over het evenement.

EEN SELECTIE VAN DE BEELDREDACTIE

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur