GIEFA SPARKLE WINT FUNX TALENT – FEMALE EDITION

 

FunX Talent – Female Edition 

Giefa Sparkle mag zich het nieuwe FunX Talent noemen. De kanshebbers in de finale waren AÏcha Gill, Saïda en Giefa Sparkle. De talenten schreven allemaal een eigen nummer op een productie van Lady Bee. Giefa Sparkle, bekend van The Voice of Holland en de film Sing Song, schreef het beste nummer en mag zich winnares van de FunX Talent 2017 – Female Edition noemen.

“Nog meer dan in andere industrieën moeten vrouwen in de urban muziekindustrie harder vechten dan mannen om door te breken. Daarom wilden wij als FunX Talent graag een extra groot podium bieden aan de vrouwen. Eentje waar ze niet afhankelijk waren van mannen om de volgende stap in hun carrière te nemen. Met alleen maar vrouwelijke professionals die hen beoordeelden. We zijn zeer tevreden over het verloop van deze editie en er komt zeker een tweede Female Edition in de nabije toekomst.” – Riza Tisserand, Presentator FunX Talent

 

FunX Talent 

Tijdens het FunX Talent-traject krijgen beginnende artiesten de mogelijkheid om hun muziek aan een groter publiek te laten horen. Een deelname aan FunX Talent is daarom een goede manier voor een opkomende artiest om zijn of haar muziekcarrière een extra boost te geven.

 

LEES MEER

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur